Ofte stilte spørsmål

hos Lier Planteland

Hva er adressen til Lier Planteland?

Her befinner vi oss:

Lier Planteland Husebysletta 18
3414 Lierstranda

Hva er åpningstidene deres?

Åpningstidene våre varierer etter sesongen, så følg oss på Facebook og Instagram for å få beskjed om endringer. I sesongen er ordinære åpningstider: Man – fre 09:00-20:00, lør 09:00–18:00 og søn 11:00–18:00.

Har Lier Planteland eget gartneri?

Ja, vi har store drivhus fulle av egenproduserte planter og blomster. Vi er eksperter på Tuja og sommerblomster!

Kan man låne henger hos dere?

Ja, du kan låne både henger og varebil hos Lier Planteland! Kontakt oss for nærmere info om du har behov for denne tjenesten.

Kan jeg bare handle i den fysiske butikken deres?

Ja, enn så lenge må alle varer kjøpes hos oss på Husebysletta 18, på Lierstranda, noen minutters kjøretur fra Drammen sentrum. Etterhvert vil vi vurdere å åpne nettbutikk og mulighet for klikk-og-hent av produkter.

Dersom du ikke har mulighet til å komme til butikken, kan du bestille hjemmefra og betale med Vipps.

Har dere flere produkter enn det som finnes på nettsiden?

Ja, mange flere! På nettsiden ser du bare en bitte, bitte liten del av alle de blomstene, trærne, buskene, frøene, løkene, hageredskaper, interiør og tilbehør som vi tilbyr i garteriet og butikken vår.

Tilbyr Lier Planteland hagearbeid?

Ja, det gjør vi! Det kan være ventetid og det er ikke alltid vi har full kapasitet til dette, men ta gjerne kontakt med oss for å få vite mer.

Har Lier Planteland levering hjem?

Ja, det har vi! Levering avtales i butikken, eller du kan sende e-post til post@lier planteland.no.

Vi har bærbar bankterminal som vi kan ta med hjem til deg, eller du kan betale via Vipps hjemmefra.

Vi leverer innenfor en radius på 50 km fra Lier Plantelands gartnerier. Bestill så mye du vil fra vårt sortiment!

Er dere en miljøvennlig bedrift?

Ja, vi resirkulerer blant annet vann fra elva til bruk i gartneriene våre. Vi dyrker store deler av våre egne blomster- og planteprodukter, og på denne måten begrenses behovet for transport mellom leverandører og gartnerier – og utslippene minskes.

Ellers prøver vi å gjøre vårt for å bidra til en bærekraftig fremtid ved å f.eks. resirkulere emballasje korrekt og unngå bruk av unødvendig innpakking og emballasje.

Gir dere råd og tips ved besøket?

Ja. Vi har flere gartnere tilgjengelige for rådviging ved vårt gartneri. (Ta gjerne kontakt på forhånd i høysesong og tidsrom hvor det er stor pågang hos oss, slik at vi kan gi deg best mulig svar.)

Kommer dere på gratis hagebefaring?

Ja. Avtal med oss på e-post: post@lierplanteland.no. Vær oppmerksom på at det kan være noe ventetid i høysesongen.

Produserer Lier Planteland blomster selv?

Ja, Lier Planteland er størst i distriktet på egenproduserte blomster! Hos oss er det ingen mellomledd, og blomstene går direkte fra produksjonsbord og rett til kunde. Blomsterutvalget i gartneriet varierer i løpet av sesongen. Her er et lite utvalg av våre mest populære, egenproduserte blomster: 

Stemor, petunia, tagetes, lobelia, pelargonia, flittiglise, margeritter, begonia, million bells, surfinia, bacopa, femtunge, georginer (dahlia), blodbeger, lofus, diverse stauder, tårer, silver falls og korsknapp, blant mange andre.

Vi har et enormt stort utvalg av ampler også.

Hva slags flerårige planter har dere?

Ja, vi har stort utvalg i stauder, hageroser, prydbusker, klatreplanter, frukttrær, bærbusker, rhododendron, diverse hekkplanter, thuja og bunndekkende planter.

Har dere hagemøbler?

Nei, vi selger ikke hagemøbler hos Lier Planteland. Vi konsentrerer oss om blomster og planter! Vi har riktignok et utvalg interiørartikler, potter og pyntegjenstander i hagesenteret vårt.

Hvilke andre produkter selger dere i gartneriet?

Vi har svært stort utvalg i potter og selger dessuten diverse interiørartikler.

Hvorfor skal jeg velge dere?

Vi har lang erfaring og har jobbet med blomsterproduksjon siden 2005. Underveis har vi lært av feilene våre, og nå takker vi alle våre kunder som har bidratt til at vi har blitt størst på egenporuderte blomster i distriktet!

Hos oss får du sterke, friske planter som har fått det beste utgangspunktet for å kunne vokse seg kraftige og frodige i din hage og i dine verandakasser.