Inspirasjon

Lier Plantelands gartneri

Vår grønne oase i Lier!

Egentlig har vi bare lyst til å be deg stoppe og lese, slå av datamaskin eller nettbrett og bare kjøre ut til oss på Husebysletta med det samme. I skrivende stund er det juni, og hagesenteret vårt bugner over av flotte uteplanter, inneplanter, frukttrær, busker, grønnsaker – og alt du trenger for å stelle, dyrke og ta vare på dem og hagen eller bedet ditt.

Om det er lov å skryte litt må vi nesten få si at nettsiden simpelthen ikke yter de flotte drivhusene våre rettferdighet. Ta turen innom – velkommen skal du være!

På denne siden samler vi hageinspirasjon, bilder og nyheter både fra vårt eget hagesenter og jobber vi har gjort i forbindelse med utarbeiding av hager, uterom og diverse hagearbeid vi har gjort for kunder. I tillegg presenterer vi bilder og hyggelige tilbakemeldinger vi har fått fra samarbeidspartnere, gamle og nye kunder.

Er det noe du lurer på i forbindelse med utarbeiding av hage? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post. Husk å følge oss både på Facebook og Instagram! Der poster vi kontinuerlig de oppdaterte tilbudene våre.

Våre samarbeidspartnere og plantevenner

Er du vår neste

«planteinfluencer»?

Alt du trenger av grønt og blomstrende til hage, balkong og uterom finner du i gartneriet og hagesenteret vårt. I tillegg har vi jord, bark og gjødsel til både blomster og grønnsakshagen – samt alt som skal til av spader, raker, hekksakser, vanningsutstyr og andre hageredskaper for å dyrke og stelle og skape dine egne blomsteroaser utendørs.

På denne siden vil du etterhvert bli kjent med noen av våre kunder, som har blitt bitt av hagebasillen, har handlet hos Lier Planteland og deler bilder og inspirasjon på Instagram.

 

Pyntepotter, ampler, krukker, bordpynt

Interiørartikler til hus og terrasse

På hagesenteret vårt får du tak i alt av planter og hageredskaper til hage og uterommet. Men vi har et bredt sortiment av produkter til innendørsbruk også, og selvfølgelig mye som passer både ute og inne. Særlig i sommerhalvåret er overgangen mellom inne- og uterom flytende, og det er hyggelig å pynte opp litt ekstra ute på terrassen eller uteplassen.

Lier Planteland har et bredt utvalg stilrene interiørartikler som kan brukes både innendørs og utendørs. Ta med det innerommet ut, og omvendt – lek deg med ulike stiler og kombiner flotte, grønne inneplanter med nydelige glasskrukker, vaser i forskjellige farger, bordlykter til hutrige høstkvelder og andre effekter som gjør det koselig rundt deg og familien. Vi har dessuten mange søte figurer og annen bordpynt for enhver smak. Ved enkle grep som å legge til eller skifte litt på tilbehør og pynt kan du lage et helt annet uttrykk på null komma niks.

Plantene er i fokus hos oss, og de trenger et sted å vokse og gro og trives. Du får derfor selvfølgelig tak i alt du trenger av potter og ampler til å henge i tak, over en bjelke eller i krok på veggen hos oss. Av andre produkter har vi mange typer ulike fat, kurver, små og store potteskjulere, små statuer og bordfigurer. Fine vannkanner i metall som nesten blir en del av interiøret (og fargerike, lette vannkanner, om du foretrekker det).

Et utvalg stilrene hagemøbler har vi også til salgs i butikken vår. Ta gjerne turen innom for en prøvesitt og se hva som passer av tilbehør.

 

 

Interiør og tilbehør til hjemmet hos Lier Planteland
Kaktuser hos Lier Planteland

Lier Planteland har et

stort utvalg inneplanter

Men vi må ikke glemme inneplantene! Grønne planter myker opp linjene både hjemme og på kontoret, og er med på å rense luften. Atmosfæren blir rett hyggeligere med noen St. Paulila på stuebordet, en stor bregne på hjørnebordet og noen krydderurter på kjøkkenbenken. Lag en innendørs oase av potteplanter i alle varianter. Litt avhengig av sesong tilbyr vi alle de kjente, kjære sortene som trives inne i vinduskarmer og i ampler.

De grønne inneplanter blir raskt en del viktig del av interiør og innredning, og etterhvert ganske så unnværlige når du først har blitt bitt av basillen. Har du ikke grønne fingre, sier du? Kom innom oss på Husebysletta 18, så hjelper vi deg med å finne frem til hardføre, takknemlige arter som ikke krever mye ekstra stell. Vi gir deg gjerne noen tips med på kjøpet om både jord, gjødsel og lys- og vannbehov for de enkelte plantene.

Fortsatt ikke overbevist om at du kan få det til å blomstre? Vi har massevis av flotte, blomstrende kaktus også!

Følg Lier Planteland på

Instagram og Facebook!

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158685202055505